Presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, a declarat, luni, la Galati, ca nu i se pare normal sa transformi Cotroceniul intr-un laborator pentru un partid si a sustinut ca toti cei care vor sa faca politica partinica in cadrul Administratiei Prezidentiale sa demisioneze.

Mihail Neamtu i-a atacat, luni, intr-o conferinta de presa organizata la filiala locala a partidului, pe consilierii prezidentiali si pe angajatii din aparatul Administratiei Prezidentiale care posteaza pe retelele de socializare in timpul programului de lucru.

"Nu stiu cum poti posta pe Facebook 40 de comentarii in timpul orelor de lucru. Ii cer lui Traian Basescu sa interzica accesul pe Facebook in cadrul Administratiei Prezidentiale si sa preia modelul pe care l-am vazut in America, unde nu este permis sa folosesti nici Facebook, nici Twitter in timpul programului. Ii cer presedintelul Basescu sa faca in asa fel incat reponsabilii de IT sa nu mai permita niciunui membru, niciunui consilier prezidential sa intre intre orele 9.00 si 17.00 pe Facebook", a declarat Mihail Neamtu, citat de MEDIAFAX.

El a mai spus ca si premierul Victor Ponta are obligatia sa se asigure ca de la Palatul Victoria nimeni nu mai intra pe retelele de socializare in tipul orelor de lucru.

"Este inacceptabil. Daca ai timp de pierdut, atunci posteaza noaptea, in week-end, dar nu posta in timp ce tu esti platit de cetatean ca sa gandesti politici nationale si, in al doilea rand, nu da drumul, nu declansa actiuni partinice!", a afirmat Neamtu.

Totodata, liderul Partidului Noua Republica a sustinut ca "un presedinte trebuie sa fie presedintele tuturor romanilor si trebuie sa aiba grija si de cei care sunt de stanga, centru-stanga, centru dreapta si chiar de dreapta din aceasta tara".

El a mai spus ca ar trebui sa demisioneze "toti cei care vor sa faca politica partinica in cadrul Administratiei Prezidentiale".

"Nu mi se pare normal sa transformi Cotroceniul intr-un laborator pentru un partid. Sa-si dea demisia maine toti cei care vor sa faca politica partinica in cadrul Administratiei Prezidentiale. Daca Traian Basescu ar vrea sa faca fundatii pentru copiii bolnavi de cancer si sa ofere faimoasa casa din strada Mihaileanu acestei fundatii, atunci eu salut lucrul acesta. Dar ca politicieni de prim rang sa transforme institutii ale statului, sub o forma sau alta, in laboaratoare politice mie mi se pare prea mult", a mai spus presedintele Partidului Noua Republica.

Citeste si:
Danemarca, prima țară cu un partid condus de roboți
Danemarca, prima țară cu un...

Fundatia "Miscarea Populara", care are ca membri-fondatori o parte a consilierilor de la Cotroceni, a anuntat sambata inceperea formalitatilor legale pentru infiintarea unui partid de centru-dreapta, numit Partidul "Miscarea Populara".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.