Lipsa banilor ii loveste pe parlamentari unde-i doare cel mai rau. In toalete.

In urma cu aproximativ o luna, Camera Deputatilor a anuntat ca vrea sa cumpere hartie igienica si prosoape de hartie in valoare de peste 30.000 de euro.

Contractul urma sa fie atribuit prin licitatie electronica, iar criteriul era pretul cel mai scazut. Dar, chiar si asa, cu cel mai "scazut pret" parlamentarii au constatat ca nu isi permit aceasta achizitie. Toaletele au fost organizate in functie de importanta.

Astfel, instalatiile sanitar mai des vizitate de invitati si persoane importante sunt mereu alimentate cu hartie igienica. Deputatii si functionarii sunt lasati sa se descurce cum pot.

Cineva din administratie a propus sa fie cumparata o hartie igienica mai ieftina, dar unii senatori s-au plans ca "zgarie". Drept pentru care, multi dintre ei folosesc hartia de copiator in toalete, dar si aceasta solutie este temporara din moment ce hartia de copiator infunda canalizarea.

Secretarul general al Camerei, Cristian Panciu, a declarat ca va fi organizata din nou o licitatie, peste 5 zile, pentru rezolvarea problemei.

La randul sau, deputatul UDMR Erdei Doloczki István a declarat pentru StirileProTV ca, dupa ce a semnalat in zadar la secretariat ca este deficit de hartie igienica, grupul sau parlamentar a luat decizia sa cumpere din proprii bani aceste consumabile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.