Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, luni, la sosirea la sedinta Delegatiei Permanente a PNL in care urmeaza sa se decida asupra propunerii de excludere a sa din partid, ca nu a venit pentru a se apara pe sine, ci pentru a apara PNL de Crin Antonescu.

"Eu am venit aici ca sa apar principiile pentru care am intrat in PNL la sfarsitul anului 1989, si anume libertatea de expresie, libertatea de opinie, libertatea de asociere si un anumit mod de a face politica. Am venit aici sa apar liberalismul, sa apar PNL de Crin Antonescu. Nu am venit aici ca sa ma apar pe mine, pentru ca nu am de ce. Nu voi intra in logica asta bolsevica pe care incearca Crin Antonescu sa o imprime PNL", a declarat Chiliman, potrivit MEDIAFAX.

"Am speranta ca vom reusi impreuna cu colegii din PNL sa scoatem Partidul National Liberal din mocirla politicianista, din obsesia pentru putere a unui singur om si ca vom reusi sa readucem PNL la valorile, la principiile si la politicile liberale traditionaliste, deci pentru asta am venit aici", a mai spus Chiliman.

Edilul sectorului 1 a spus ca spera sa i se dea ocazia sa vorbeasca in sedinta Delegatiei Permanente a PNL.

"Acuzatiile respective sunt foarte usor de demontat, pentru ca nu sunt logice", a sustinut Chiliman.

Citeste si: Antonescu: Am propus excluderea lui Andrei Chiliman si a Dianei Tusa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.