Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminica, la sarbatorirea zilei partidului ca sub conducerea lui Traian Basescu PDL a obtinut cele mai mari succese electorale si ca actualul sef al statului si Theodor Stolojan i-au invatat pe democrat-liberali "ce inseamna sa treci peste orgolii" pentru tara.

Vasile Blaga a vorbit in discursul sau de toti fostii presedinti ai partidului, incepand cu Petre Roman.

"Primul nostru presedinte a fost Petre Roman, ne-a condus mai bine de zece ani, foarte multi ne-am inceput ucenicia politica sub conducerea lui si am ajuns ce am ajuns si datorita lui si ii multumim. A urmat domnul presedinte Traian Basescu si sub conducerea lui partidul nostru a obtinut cele mai mari succese electorale, domnia sa si cu domnul presedinte Stolojan, caruia de asemenea ii multumesc, ne-au aratat ce inseamna sa pui interesele nationale in fata intereselor fiecaruia dintre noi, ce inseamna sa treci peste orgolii si peste mandrie, daca vrei sa faci ceva pentru tara si pentru partid. A urmat domnul presedinte Boc caruia de asemenea ii multumim", a precizat Vasile Blaga de pe scena amenajata in curtea sediului central al partidului din Aleea Modrogan, transmite MEDIAFAX.

Alaturi de el s-au aflat pe scena democrat-liberalii Gheorghe Flutur, Theodor Stolojan, Liviu Negoita, Traian Ungureanu, Andreea Paul, Radu F. Alexandru, Mircea Toader, Cezar Preda, Cristian Radulescu.

De asemenea, la reuniunea democrat-liberalilor au fost prezenti in curte Elena Udrea si Adriean Videanu.

La sarbatorirea zilei PDL nu a fost insa prezent niciunul dintre fostii presedinti ai partidului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.