Liderul USL, premierul Victor Ponta considera ca europarlamentarul PDL Monica Macovei este "dusa cu sorcova" cand afirma ca s-ar pregati la nivel emotional terenul pentru gratierea lui Gigi Becali, aratand ca aceasta acuza la momentul suspendarii lui Basescu ca s-ar pregati gratierea lui Nastase.
Potrivit MEDIAFAX, Monica Macovei afirma, intr-o postare pe blog, ca, in doar cinci zile, premierul Victor Ponta si-a intensificat atacurile la adresa justitiei, in sensul ca le-a dat ordine procurorilor si le-a transmis judecatorilor ca nu vrea sa vada in inchisoare persoanele pe care le simpatizeaza.

Ea afirma ca presiunea pe care premierul Ponta, care si-a declarat simpatia pentru Gigi Becali, o pune pe magistrati este inacceptabila, facand referire inclusiv la declaratiile de simpatie lansate de cei doi presedinti ai Parlamentului, Antonescu si Zgonea, "intristati" de decizia instantei de a-l condamna pe Becali si pregatind, la nivel emotional, terenul pentru cererea de gratiere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.