Premierul Victor Ponta le-a cerut, marti, membrilor Cabinetului sa actioneze ca o echipa, aratand ca principala responsabilitate a ministrilor este gestionarea activitatilor guvernamentale zilnice si ca membrii Guvernului nu au voie sa piarda foarte mult timp cu "lucruri politice".
"O sa va rog inca o data sa actionam ca o echipa guvernamentala. Aici nu suntem PSD, PNL, PC sau UNPR, suntem Guvernul Romaniei si... Uite, constat ca Fenechiu a dat mana cu Nica, deci inseamna ca mesajul meu este bineinteles. Avem principala responsabilitate a treburilor de zi cu zi si noi nu avem voie sa pierdem foarte mult timp cu lucruri politice care se intampla in Parlament, la partide, in alte parti, responsabilitatea de fiecare zi si de fiecare ora este la Guvern. Va rog sa actionam cum am actionat de altfel de un an de zile de cand suntem impreuna", le-a spus Ponta ministrilor, transmite MEDIAFAX.

Declaratia a fost sustinuta de premier in fata jurnalistilor, la inceputul sedintei de guvern, in contextul tensiunilor din cadrul USL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.