Politica 21 Mai 2013 10:00
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca spera ca nu vor mai fi plecari din partid, dar "nu baga mana in foc pentru nimeni", iar despre Partidul Popular a spus ca "multe lucruri au fost anuntate cu pompa, dar s-au fasait pe parcurs".

Blaga a fost intrebat de ziaristi, dupa intalnirea pe acre a avut-o cu deputatii PDL, daca el crede ca vor mai fi plecari din partid, daca stie ca sustinatori ai Elenei Udrea ar urma sa paraseasca partidul.

"Nu stiu, dar nu bag mana in foc pentru nimeni. Eu am spus-o, asta este politica partidului, programul este cel adoptat la Conventie. E vorba de oameni maturi aici. Sper sa nu plece nimeni, dar pana la urma fiecare decide!", a raspuns Vasile Blaga, potrivit MEDIAFAX.

El a fost intrebat daca infiintarea unui partid Popular ar dauna PDL. "Nu vreau sa discut ipoteze, dar am vazut multe lucruri anuntate cu pompa si care, scuzati-ma, s-au fasait", a apreciat Blaga.

Vasile Blaga s-a intalnit, luni, la Parlament cu deputatii PDL, la reuniune fiind prezenta si Elena Udrea, care nu a facut declaratii presei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.