Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca PDL nu se va rupe, ca a avut si va avea discutii cu toti democrat-liberalii si ca nu vede in acest moment necesara o masura de excludere a unor membri.

Intrebat inainte de sedinta BPN daca PDL se va rupe, Vasile Blaga a spus: "Nu, nu se rupe. Avem actiuni foarte clare, ati participat saptamana trecuta la lansarea programului pentru agricultura in Calarasi, joi lansam la Galati programul pentru mediul de afaceri si vineri la Resita dezvoltarea durabila".

In legatura cu zvonurile ca o parte din PDL va pleca la Partidul Popular si cu faptul ca Sebastian Lazaroiu a spus ca e posibil sa se desprinda un grup din PDL, Blaga a raspuns: "Dumneavoastra il mai bagati in seama pe Alba ca Zapada? Ce s-a adeverit din toate pronosticurile facute de dansul din ultimii trei-patru ani?".

Potrivit MEDIAFAX, el a adaugat ca a avut discutii cu colegii si luni va avea o intalnire la grupul parlamentar al PDL din Camera Deputatilor, iar aceste discutii sunt "normale intre colegi".

Intrebat daca exista riscul ca unele persoane din PDL sa fie excluse din partid, Blaga a spus ca nu vede in acest moment necesara o astfel de masura.

"Nu vad in momentul asta necesara o astfel de masura, dar daca cineva din partid va sabota, avem un statut, un program politic care trebuie dus la indeplinire. Sper sa nu ajungem in situatia asta", a adaugat Vasile Blaga.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, sambata, la Iasi, ca este posibil sa apara in perioada urmatoare un grup parlamentar desprins din PDL, existand discutii in acest sens in interiorul PDL, dar ca nu stie "cati oameni sunt si cine face parte".

Prezent la o intalnire cu simpatizantii din Iasi ai Fundatiei "Miscarea Populara", Sebastian Lazaroiu a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca in perioada urmatoare sa apara un grup parlamentar desprins din PDL, care sa reprezinte "un nou vehicul politic".

Citeste si:
Ponta, despre Mirel Palada: Nu am nevoie de un Lazaroiu la Guvern!
Ponta, despre Mirel Palada:...

"Posibil sa apara un grup parlamentar nou, format din alesi care sa se desprinda de PDL. Nu stiu cati sunt si nici cine face parte. Probabil va fi un nou vehicul politic, dar noi, cei de la Fundatia «Miscarea Populara», nu avem legatura cu ei. Dar stiu ca exista o astfel de discutie in PDL", a spus Sebastian Lazaroiu, unul dintre fondatorii Fundatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.