Presedinte PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, spune, comentand neintelegerile generate de declaratiile lui Sorin Rosca Stanescu, ca "USL nu se rupe, dar poate sa i se rupa" si ca PNL "n-are decat sa-l de afara" pe Rosca Stanescu pentru ca probabil printre cei de la PNL "s-au mai strecurat si derbedei".

"Nu vad in ce criza s-ar afla USL, in conditiile in care este gestionar al economiei in aceasta perioada. USL nu se rupe, dar poate sa i se rupa. Dar cine este Sorin Rosca Stanescu? Nu au decat sa-l dea afara din PNL. Sincer, nu ma intereseaza ce fel de scule au cei de acolo. Sunt oameni marcati de responsabilitatea guvernarii si, probabil, s-au mai strecurat si derbedei printre cei de la PNL, ca de altfel in toate partidele", a afirmat presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

La randul sau, liderul PNL Vaslui, Florin Ciurariu, spune ca exista o criza in USL, dar ca nu e cazul ca premierul Victor Ponta sa dea un ultimatum.

"Intr-adevar, exista o criza in USL, insa gravitatea o calculeaza fiecare dupa criteriile lui. Nu pot sa spun acum ca aceasta este mai grava ca episodul Kovesi. S-a gresit de ambele parti, insa Sorin Rosca Stanescu si-a cerut scuze. Suna a ultimatum ceea ce a spus domnul Ponta, dar nu este cazul", a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX Florin Ciurariu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.