Politica 19 Mai 2013 11:22
Presedintele companiei ArcelorMittal, Lakshmi Mittal, a venit la Guvern pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre pretul energiei, seful Guvernului declarand anterior ca acesta este preocupat de pozitia pe care Romania o va avea in acest sens la urmatorul Consiliu European pe teme energetice

Joi sera, premierul Ponta a anuntat ca se va intalni, vineri, cu presedintele companiei ArcelorMittal, Lakshmi Mittal, care va veni la Bucuresti la invitatia sa, preocupat fiind fata de pozitia pe care Romania o va avea la urmatorul Consiliu European, dedicat problemelor din sectorul energetic.

"Ma intalnesc cu domnul Mittal, care vine in Bucuresti la invitatia mea. Mittal, ca toti producatorii din Uniunea Europeana, are o mare preocupare fata de deciziile pe care Uniuea Europeana le va lua la Consiliul European pe energie. Ei spun asa: Europa, daca nu reduceti preturile la energie si continuati sa le cresteti, nu mai suntem competitivi, ne ducem in China, in Africa, in alta parte, pentru ca in Europa nu mai suntem competitivi", a spus Ponta, la postul public de televiziune. transmite MEDIAFAX.

El a precizat ca il va informa pe seful ArcelorMittal despre pozitia pe care Romania o va sustine la Consiliul European.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.