Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu a comentat pe blogul personal raportul in urma caruia Guvernul va sesiza DNA in ceea ce il priveste, afirmand ca este vorba despre "O noua calomnie din seria «Funeriu n-are bacalaureatul»" si ca va raspunde celor "indrituiti sa investigheze" acuzatiile.

"Este vorba despre o acuzatie a Guvernului, subliniez, a Guvernului, impotriva mea si a ministrului Vreme. Subiectul este prelungirea unor contracte de licente pentru computerele din scoli, contracte incepute intre 2000 si 2004. Am vegheat sa nu se produca ilegalitati la Ministerul Educatiei pe perioada mandatului meu", afirma Funeriu, in postare, transmite MEDIAFAX.

Fostul ministru al Educatiei tine sa sublinieze, de asemenea, ca "au fost multe plangeri" impotriva lui ca ministru, insa "niciuna dintre ele dovedita adevarata, multe dintre ele dovedindu-se a fi calomnii".

Referitor la "acuzatiile aduse de Guvern", Funeriu spune ca va raspunde "celor indrituiti sa investigheze aceste acuzatii".

"Vreau sa se aplice legea ca oricarui cetatean al tarii", conchide Funeriu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.