Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat, miercuri, ca membrii partidului care sunt nemultumiti ar trebui sa spuna acest lucru conducerii formatiunii, aratand ca este imoral ca un nou partid de dreapta sa se faca cu oameni din PDL si sa faca opozitie la opozitie.

Intrebata in legatura cu faptul ca in PDL exista nemultumiti fata de actuala conducere si exista posibilitatea ruperii formatiunii si formarii unui nou partid, Raluca Turcan a spus ca aceia care au nemultumiri ar trebui sa ia legatura cu conducerea partidului si sa inteleaga exact in ce consta mandatul lor de parlamentar si de oameni politici.

Turcan a precizat, intr-o conferinta de presa, ca PDL ar trebui sa se defineasca drept opozitie la USL, transmite MEDIAFAX.

Ea a adaugat ca nu vede o problema in constituirea unui nou partid de dreapta daca acesta serveste valorile de dreapta si face opozitie la USL, dar este imoral ca acest partid sa se faca cu oameni de la PDL si sa faca opozitie la opozitie.

"Nu vad o problema in constituirea unui nou partid de dreapta daca acesta serveste valorile de dreapta si face opozitie la USL. Mi s-ar parea imoral ca acest partid sa se faca cu oameni din PDL sau de pe la alte partide si care sa se defineasca ca opozitie la opozitie sau sa pledeze pentru unitatea dreptei prin destramare. Opozitia la opozitie ar insemna jocurile PSD si chiar ale lui Victor Ponta. Unitatea dreptei inseamna politica de dreapta, politica impotriva aliantei de stanga a USL si in interesul cetateanului. Daca lucrul acesta se realizeaza, nu vad o problema", a spus Turcan.

Citeste si: Consilier prezidential: Partidul Popular va aparea foarte repede


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.