Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca ideea supraimpozitarii veniturilor bugetarilor sau a celor din mediul privat a facut obiectul discutiilor din USL si a fost respinsa de liberali, apreciind ca nu crede ca subiectul va mai fi reluat.

"Noi am respins in principiu ideea supraimpozitarii, in primul rand cu gandul la sectorul privat. A fost un subiect de discutie care s-a inchis de mult si destul de repede (...) Nu s-a pus problema, nu s-a acceptat, nu s-a decis niciodata in USL supraimpozitarea nici la bugetari, cu atat mai putin la privati", a declarat Antonescu.

Potrivit MEDIAFAX, el a precizat ca au existat discutii pe acest subiect si in timpul Guvernului Ponta I, in contextul gasirii unor solutii pentru a fi acoperite nevoile bugetare.

"In gama asta de diverse solutii s-a discutat si despre o asemenea ipoteza (...) Dar astea sunt lucruri asupra carora s-a decis destul de clar", a mai sustinut liderul PNL.

Antonescu a mai sustinut ca nu are niciun "indiciu" ca premierul sau altcineva din USL ar dori sa readuca subiectul in discutie.

Citeste si: Ponta: Nu luam in calcul varianta suprataxarii celor din mediul privat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.