Fostul premier Emil Boc a declarat ca primul an de guvernare USL a confirmat ca "Transilvania a devenit oaia neagra a guvernarii Ponta".

Emil Boc a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca toate proiecte din judetele Transilvaniei "au fost trecute pe linie moarta", in materie de finantare si sustinere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Primul an de guvernare USL a confirmat, din nefericire, faptul ca Transilvania a devenit oaia neagra a guvernarii Ponta. Spun asta pentru ca niciun proiect major de infrastructura nu a fost sustinut, in ciuda contributiei pe care Transilvania o are la bugetul national. Va invit sa faceti o comparatie intre primul an de guvernare PDL si primul an de guvernare Ponta in materie de infrastructura. 52 de kilometri de autostrada au fost finalizati in primul an de guvernare PDL - 2009 -, zero kilometri in guvernarea Ponta. Toate proiecte din judetele Transilvaniei au fost trecute pe linie moarta, in materie de finantare si sustinere. Lipsa de implicare a Guvernului Ponta pentru continuarea Autostrazii Transilvania, a hidrocentralei Tarnita - Lapustesti si multe altele arata lipsa de interes a actualului Guvern", a spus Boc.

Potrivit acestuia, Guvernul Ponta ar trebui sa dea socoteala la capitolul inflatie, locuri de munca si investitii, "cele care contribuie la cresterea economica a tarii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.