Filiala ieseana a PSD a decis ca in acest an sa nu mai ofere mici si bere de 1 Mai, asa cum s-a intamplat in ultimii ani, liderii organizatiei spunand ca, fiind Saptamana Patimilor, "nu poti aduce fanfara si sa dai de baut oamenilor", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liderul filialei municipale a PSD Iasi, Mihai Chirica, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca social-democratii ieseni nu vor mai organiza o serbare campeneasca de 1 Mai, cu mici, carnaciori si bere, ca in anii precedenti.

"Suntem in Saptamana Patimilor si nu vom organiza nicio actiune cu mici si bere in aer liber. Nu poti aduce fanfara si sa dai de baut oamenilor", a spus Mihai Chirica, totodata viceprimar al municipiului Iasi, transmite MEDIAFAX.

El a precizat ca, in 1 Mai, Primaria Iasi va inaugura baza de agrement din zona Ciric, unde sunt invitati sa participe si membrii PSD.

"Va fi o inaugurare tehnica, cu taiere de panglica si atat", a subliniat seful PSD Iasi.

Mihai Chirica a mai spus ca, in schimb, PSD va organiza in aceasta saptamana alte manifestari, inclusiv cu caracter religios, pentru a marca sarbatorile pascale.

In ultimii ani, PSD Iasi a organizat de 1 Mai actiuni in aer liber, oferindu-le participantilor mici si bere.

Anul trecut, actiunea s-a desfasurat in Parcul Expozitiei din Copou, o parte dintre participanti fiind adusi din cartiere cu autocare puse la dispozitia de filiala locala a PSD.

Celor 1.500 de oameni prezenti li s-au oferit in prealabil bonuri, in baza carora au putut lua o portie cu mici si carnaciori, precum si bere sau suc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.