Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, afirma ca dreapta romanesca este fragmentata, iar pentru a avea sanse trebuie sa stabileasca liste comune la alegerile europarlamentare.


Liderul Fortei Civice, senatorul Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Arad, ca dreapta romaneasca este, in momentul de fata, "fragmentata, iar din punct de vedere al actiunii politice, incoerenta", singura sansa fiind "unitatea in actiune" a partidelor de dreapta.

"Trebuie inteles ca pentru dreapta romanesca, pentru a avea sanse, exista doua proiecte pe termen scurt si unul pe termen mediu. Pe termen scurt, adica 2014, trebuie sa avem lista comuna a formatiunilor politice ale dreptei pentru europarlamentare", a spus Ungureanu, care a precizat ca pe acesta lista vrea sa se regasesca nume atat din Alianta Dreptate si Adevar (FC + PNTCD), cat si din PDL, Initiativa Romania Liberala sau din alte partide si organizatii de dreapta, cum ar fi Miscarea Populara.

Ungureanu a spus ca lista comuna poate fi stabilita "fara complicatii, pe seama unui protocol".

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.