Vicepresedintele PDL Ioan Oltean lanseaza "un apel extrem de calduros" catre Victor Ponta si Crin Antonescu, pentru a face "eforturi majore" ca sa mentina "unitatea de monolit" a USL, spunand ca destramarea acesteia ar insemna "o mare deceptie pentru popor".

"Mi-as permite la modul foarte serios sa fac un apel extrem de calduros la liderii USL pentru a depune eforturi majore in sensul de a evita destramarea (Uniunii - n.r.), in sensul mentinerii unitatii de monolit a USL. Noi credem ca si Victor Ponta, si Crin Antonescu trebuie sa nu uite ca poporul care a fost la vot, intr-o proportie covarsitoare, a dat votul USL, ori destramarea care se prefigureaza ar insemna o mare deceptie pentru popor", a declarat Ioan Oltean, vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, transmite MEDIAFAX.

Cu un ton ironic, liderul PDL a continuat: "Personal, dar si PDL, am dori ca poporul sa nu fie deceptionat atat de repede de destramarea USL si fac apel la ei, la maturitatea lor, la tineretea lor, sa lase deoparte orice elemente care ii plaseaza pe pozitii contradictorii si sa se gandeasca doar la unitatea USL si la numirea in functii de maxima responsabilitate a oamenilor pe criteriul relatiei sociale, asa cum defineste, mai nou, Ion Iliescu, gradele de rudenie, ca fiind doar relatii sociale".

Ioan Oltean a spus ca, in opinia sa, aceste relatii sociale trebuie cultivate.

"Si cred ca aceste relatii trebuie cultivate: sot - sotie in Parlament, tata si ginere in Parlament, frati in Parlament, cumetrii in diverse ministere. Toate acestea sunt, dupa Ion Iliescu, relatii sociale si ele nu pot decat sa creeze o stare de dinamism si de responsabilitate in desfasurarea activitatilor la niveluri atat de inalte", a adaugat Oltean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.