Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, la Timisoara, ca Guvernul evita sa vorbeasca despre regionalizare si ca aceasta "s-a blocat dupa ce fiecare baron local USL a incercat sa aduca la el in judet capitala", acum vorbindu-se de 60 de regiuni, una pentru fiecare judet.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca Guvernul evita discutia despre regionalizare si ca "arunca multe idei pe piata", transmite MEDIAFAX.

"Actualul Guvern arunca multe idei pe piata, dar nu vorbeste de regionalizare. Discutia s-a blocat dupa ce fiecare baron local USL a incercat sa aduca la el in judet capitala. Acum Dragnea nu ne mai spune ca vor fi opt regiuni, ci 60, una pentru fiecare judet", a spus Blaga.

Presedintele PDL a afirmat ca niciun membru USL nu a explicat de ce ar trebui sa se faca regionalizare si care ar trebui sa fie criteriile dupa care ar trebui sa se creioneze o regiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.