Cele doua Camere ale Parlamentului s-au reunit, miercuri dimineata, in sedinta comuna, pentru a-i vota pe membrii Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara care au fost audiati si validati de comisiile de buget.

Potrivit MEDIAFAX, sedinta este condusa de vicepresedintele PSD Viorel Hrebenciuc, care a anuntat ca sunt prezenti 305 parlamentari si 282 sunt absenti.

Votul parlamentarilor asupra Consiliului ASF este secret, cu buletine de vot.

In acelasi timp, parlamentarii voteaza, tot pe buletine, numirea deputatului PDL Florin Mihai Secara in Comisia parlamentara de control al SIE, in locul lui Mihai Stanisoara, care a demisionat din PDL.

Comisiile de Buget-Finante si comisiile economice din Senat si Camera Deputatilor i-a validat, marti, in urma audierilor, pe Dan Radu Rusanu pentru functia de presedinte al ASF si pe Daniel Daianu pentru functia de prim-vicepresedinte al acestei institutii.

Totodata, comisiile i-au validat pe Daniel Tudor, Mircea Ursache si Ion Giurescu pentru functiile de vicepresedinti.

Comisiile i-au validat si pe Dorina Mihailescu, Gheorghe Marcu, Gavrila Alexe, Gheorghe Albu, Lorand-Istvan Kralik, Marian Mirzac, Marian Sarbu, Cornel Moldoveanu, Tudor Balta, Doru Frunzulica, Nina Puiu si Gh. Cornel Coca Constantinescu pentru functiile de membri ai Consiliului ASF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.