Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au transmis marti mesaje cu prilejul sarbatorii Sfantului Mare Mucenic Gheorghe.

"Doresc sa transmit urarile mele cele mai calde cu prilejul sarbatorii Sfantului Mare Mucenic Gheorghe si sa adresez traditionala urare de 'La multi ani' tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica. Fie ca Sfantul Gheorghe sa ii ocroteasca pe toti cei care il cinstesc ca patron spiritual!", se arata in mesajul lui Traian Basescu, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Premierul Victor Ponta ii felicita, printr-un mesaj postat pe Facebook, pe cei aproximativ un milion de romani care isi sarbatoresc onomastica de Sf. Gheorghe.

"Vreau sa le transmit un sincer 'La multi ani!' si multa sanatate celor aproape un milion de romani care poarta numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe. Va doresc o zi onomastica frumoasa, in compania familiei si celor dragi voua", este urarea premierului.

Peste 910.000 de romana isi sarbatoresc, marti, onomastica de Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, dintre care aproape 730.000 sunt barbati, majoritatea purtand numele de Gheorghe sau Ghiorghe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.