Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca este normal ca PSD si PNL sa mearga pe liste separate la europarlamentare si ca ar fi fost de preferat un anunt facut de catre USL, nu unilateral, doar de PSD, precizand insa ca PNL nu este de acord cu inceperea de luni a campaniei electorale.

Antonescu a spus ca este normal ca PSD si PNL sa candideze pe liste separate la europarlamentare pentru ca aceste alegeri sunt "de culoare, de familie politica europeana".

Potrivit MEDIAFAX, presedintele PNL a mai spus ca ar fi fost de preferat o discutie in USL despre acest fapt si un anunt comun, nu declaratia unilaterala venita din partea PSD.

Liderul liberal a spus ca PNL nu este de acord cu inceperea campaniei electorale pentru europarlamentare inainte cu un an de data acestor alegeri.

"Sper ca Ponta a vorbit simbolic, nu este nevoie de o campanie de un an", a spus Antonescu.

El a tinut sa sublinieze insa ca PNL ramane parte la guvernare si isi asuma aceasta responsabilitate.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Congresul PSD, ca de luni partidul intra in campanie electorala pentru alegerile europarlamentare, el aratand ca PSD nu se va mai afla in luna mai 2014 sub "umbrela USL".

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca lipsa de solidaritate din PNL, in urma careia mai multi liberali critica Guvernul, va costa PNL in preferintele electorale si implicit pe Crin Antonescu, precizand ca in acest moment raportul electoral este de 2 la 1 intre PSD si PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.