Elena Udrea sustine ca PDL nu a invatat de la PSD despre solidaritatea cu cel care a creat partidul sau despre faptul ca formatiunea a ajuns la 40% dupa alegerea unui presedinte tanar, presedintele PDL, Vasile Blaga, replicand ca ar dori de la Udrea mai multa solidaritate fata de propriul partid.

"Privind la Congresul PSD, nu pot sa nu constat doua lectii pe care jumatate din PDL nu le-a invatat sau nu le-a pus in aplicare la Conventia Nationala: 1. Alegerea unui presedinte tanar dupa esecul in alegeri, care, iata ca in 3 ani a dus la revenirea PSD la 40%; 2. Respectul, solidaritatea si onoarea aratate fostului sef al statului, care a creat, practic, partidul", scrie Udrea, pe Facebook, transmite MEDIAFAX.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, intrebat despre afirmatiile lui Udrea, ca ar aprecia din partea acesteia mai multa solidaritate fata de PDL.

"Si eu as aprecia din partea domniei sale si a altora mai multa solidaritate fata de PDL", a spus Blaga.

"Am cu totul alte preocupari decat sa comentez declaratiile unuia sau altuia dintre colegi", a mai spus Blaga.

Intrebat cum i s-a parut Congresul PSD, Blaga a spus ca nu a fost foarte atent la eveniment, dar este de acord cu Robert Negoita care a spus ca seamana cu Congresul Partidului Comunist.

"Nu am fost foarte atent la congresul lor. Aveti doar cele spuse de Negoita: Seamana cu Congresul Partidului Comunist. Daca dansul spune asa, eu sunt de acord cu el", a adaugat Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.