Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase a fost aplaudat indelung, vineri, la inceputul Congresului PSD, de catre participantii la eveniment, multi dintre cei prezenti ridicandu-se in picioare.

Fostul premier Adrian Nastase a venit, vineri, in calitate de invitat, la Congresul PSD, insotit de fiul sau mai mare, Andrei Nastase.

"Am venit pentru ca astept cu interes mesajul politic care se va da aici. Recunosc ca vreau sa vad si o fotografie a noilor raporturi de forta din partid, pentru ca alegerile intotdeuna ne arata cum se asaza placile tectonice in partid. Am venit din prietenie si cu dorinta de a vedea prieteni, colegi", a spus Nastase.

El a aratat ca are emotii pentru revederea cu fostii colegi de partid, de care a spus ca i-a fost dor.

"Am foarte multi prieteni in continuare. Sunt unii care ma considera trist, sunt unii care ma considera prea agresiv, sunt altii care considera ca m-am schimbat, altii ca nu. Evident ca m-am scimbat, dupa o incercare care a fost foarte dura", a spus Nastase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.