Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a multumit, vineri, social-democratilor pentru ceea ce au construit impreuna, aratand ca in viitor cele doua formatiuni se vor confrunta, dar ca atunci cand vor fi adversari nu ar trebui sa uite ceea ce au facut impreuna.

"Dragii mei, multumesc. Multumesc in numele PNL pentru tot ceea ce am construit impreuna, pentru bataliile extraordinare pe care le-am dat impreuna, pentru tot ceea ce vom face, sunt sigur, de-acum incolo impreuna", a spus Antonescu, vineri, in discursul tinut la Congresul PSD, transmite MEDIAFAX.

El a aratat insa ca vor trece anii, iar PSD si PNL vor incheia ceea ce au de facut impreuna si se vor afla fata-n fata in batalie electorala.

"Ar fi frumos sa nu uitam ceea ce am facut impreuna si atunci cand vom fi adversari ca ne-am avut de multe ori ca fratii. Aceste lucruri nu trebuie sa le uitam niciodata", a adaugat Antonescu.

Liderul PNL le-a mai spus social-democratilor ca sunt si vor fi in urmatorii ani cel mai mare partid politic din Romania.

"Aveti si veti avea in PNL cel mai puternic si onest aliat pe care il puteti avea acum in politica romaneasca", i-a asigurat Crin Antonescu pe social-democrati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.