Vicepresedintele PDL Raluca Turcan considera ca trecerea primarului din Sibiu, Klaus Iohannis, la PNL a reprezentat "un plus de imagine, o bila alba" pentru acest partid si in acelasi timp "a subrezit serios PSD", fiind "un deficit de imagine" pentru formatiunea social-democrata.

Raluca Turcan, care este deputat de Sibiu, a fost intrebata, joi, intr-o conferinta de presa, ce parere are despre faptul ca organizatia judeteana PSD Sibiu nu are niciun candidat pentru o functie de vicepresedinte la Congresul PSD, care va avea loc la sfarsitul saptamanii, transmite MEDIAFAX.

"Odata cu trecerea primarului Iohannis la PNL, PSD Sibiu si nu doar PSD Sibiu, ci intreg PSD a fost subrezit serios, pentru ca a fost un plus de imagine, o bila alba pentru PNL si un deficit de imagine pentru PSD", a raspuns Raluca Turcan.

Intrebata daca lipsa unui om din PSD Sibiu in conducerea centrala a partidului inseamna ca Sibiul va avea de pierdut in lupta cu Brasovul in perspectiva regionalizarii, Turcan a afirmat ca, "atata timp cat va mai trai USL", vocea auzita la nivel central in favoarea Sibiului va fi a PNL.

"Inseamna ca in cadrul USL - atat cat va mai trai USL-ul - Sibiul va avea din partea PNL-ului o voce influenta. E o logica simpla. Atata timp cat o alianta e formata din PSD si PNL, iar PNL Sibiu are o voce de prim-vicepresedinte in USL, e clar ca vocea auzita va fi a PNL", a spus Turcan.

Ea a mentionat ca spera ca Sibiu sa devina capitala regionala, argumentele care sustin o astfel de idee fiind "economice, culturale, politice si sociale".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.