Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca nu exclude din start ideea de a fi candidatul democrat-liberalilor la alegerile prezidentiale.

"PDL va asigur ca va avea un candidat la Presedintie si il vom desemna democratic prin alegeri interne in partid. Cine dintre colegii mei si dintre alti colegi care vor veni in partid va crede ca indeplineste aceste conditii si are cunostintele necesare pentru a ocupa aceasta importanta functie in stat se va inscrie in aceasta competitie si cel pe care-l va desemna partidul va fi perfect legitimat de partid pentru functia respectiva", a declarat Blaga la Romania TV.

De asemenea, liderul PDL a afirmat ca, desi nu exclude o eventuala candidatura la prezidentiale, nu este interesat in prezent de aceasta functie.

"Nu exclud din start o astfel de posibilitate, dar nu sunt preocupat de aceasta functie, eu, personal", a mai adaugat Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.