Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX ca "lipsa unei coeziuni a opozitiei ii permite premierului Victor Ponta sa faca absolut orice".

"Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a facut o afirmatie in nume personal si total gresita si neacoperita de analiza partidului atunci cand a spus ca PDL ar depune o motiune de cenzura. PDL nu depune o motiune de cenzura. O motiune de cenzura nu se poate depune decat cu sprijinul tuturor partidelor din opozitie. Lipsa unei coeziuni a opozitiei ii permite domnului Ponta sa faca absolut orice", a precizat Cezar Preda.

El a aratat ca parlamentarii PDL au depus amendamente pentru a imbunatati proiectul legislativ al Guvernului referitor la despagubiri.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, dupa intrevederea cu premierul Victor Ponta, ca Uniunea a decis, prin vot, sa nu semneze o motiune de cenzura daca aceasta va fi facuta ca urmare a angajarii raspunderii Guvernului asupra legii privind despagubirile pentru imobile nationalizate.

Si liderilor senatorilor PP-DD, Tudor Barbu, a anuntat, marti, dupa intrevederea dintre premierul Victor Pontra si grupurile acestei formatiuni, ca PPDD nu va semna o eventuala motiune de cenzura initiata dupa angajarea raspunderii Guvernului pe Legea retrocedarilor.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca PDL a avut discutii cu reprezentanti ai UDMR si ai PP-DD pentru depunerea unei motiuni de cenzura la asumarea raspunderii Guvernului pe proiectul restituirii proprietatilor, aceste discutii urmand sa continue.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.