Senatorul Leonard Cadar si-a anuntat in plenul Senatului luni demisia din PDL, motivandu-si gestul prin faptul ca au existat tensiuni in PDL Neamt, si a precizat ca va activa ca senator independent "in interesul cetateanului" care l-a ales in aceasta demnitate.

"Din cauza tensiunilor din organizatia PDL Neamt imi dau demisia din aceasta organizatie, ramanand ca sa lucrez ca senator independent in interesul cetateanului care m-a ales", a sustinut Cadar de la tribuna Senatului, fiind aplaudat de mai multi parlamentari prezenti la sedinta de luni a plenului, transmite MEDIAFAX.

Leonard Cadar a fost ales senator de Neamt in decembrie 2012, in Colegiul uninominal 2, care cuprinde inclusiv colegiul de deputat in care a obtinut mandat Elena Udrea.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca nu stie sa existe vreo intentie din partea unor parlamentari sustinatori ai Elenei Udrea sa paraseasca partidul pentru Miscarea Populara, aratand ca nu ar exista niciun motiv deoarece obiectivele Miscarii Populare si ale PDL sunt similare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.