Presedintele Traian Basescu a semnat decretul pentru numirea lui Robert Cazanciuc in functia de ministru al Justitiei.

"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat luni, 15 aprilie a.c., decretul pentru numirea domnului Robert-Marius Cazanciuc in functia de ministru al Justitiei", anunta Administratia prezidentiala, transmite MEDIAFAX.

Potrivit unui anunt de presa transmis anterior de Guvern referitor la programul premierului Victor Ponta pentru ziua de luni, acesta urma sa participe, la ora 18.00, la ceremonia de investire a lui Robert Marius Cazanciuc in functia de ministru al Justitiei, eveniment ce va avea loc la Palatul Cotroceni.

Premierul Victor Ponta l-a desemnat, in 11 aprilie, pe Robert Cazanciuc in functia de ministru al Justitiei, detinuta interimar chiar de seful Guvernului. In aceeasi zi, presedintele Traian Basescu a semnat decretul prin care Cazanciuc, procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, se elibereaza din functie, ca urmare a demisiei. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de demisia lui Robert Cazanciuc din functia de procuror.

Premierul a declarat, tot pe 11 aprilie, ca procedura de numire a lui Robert Cazanciuc in functia de ministru al Justitiei va avea loc, probabil, luni dupa-amiaza.

Citeste si: Robert Cazanciuc ar putea fi investit luni ca ministru al Justitiei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.