Liderul PDL Constanta, senatorul Gigi Chiru, spune, comentand initiativa deputatului USL Remus Cernea privind reglementarea parteneriatului civil intre persoane de acelasi sex, ca Romania nu este pregatita sa incurajeze casatoria intre persoane de acelasi sex si ca sunt multe teme mult mai importante.
"Romania nu este pregatita sa incurajeze casatoria intre persoane de acelasi sex si eu cred ca subiectul acestea a venit in spatiul public mult prea devreme pentru noi. Nu vreau sa ma exprim de o parte si de alta a taberei, dar cred ca este mult prea devreme si noi avem mult prea multe teme mult mai importante. Eu spun ca este mult prea devreme sa discutam un astfel de subiect. Ca sa fiu foarte transant, in momentul acesta nu sunt de acord cu casatoria intre persoanele de acelasi sex", a declarat liderul PDL Constanta, Gigi Chiru, duminica, intr-o conferinta de presa, potrivit MEDIAFAX.

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat ca nu are "absolut nimic" sa le reproseze homosexualilor, pe care ii considera "doar niste oameni bolnavi", el comentand astfel initiativa deputatului USL Remus Cernea privind reglementarea parteneriatului civil intre persoane de acelasi sex.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.