Presedintele PSD Sector 1, Catalin Ivan, purtator de cuvant al formatiunii social-democrate, a declarat ca Andrei Nastase nu s-a inscris in PSD Sector 1.

"Andrei Nastase nu s-a inscris in PSD Sector 1, nu exista o adeziune. Daca se va inscrie de acum inainte, e altceva", a spus Ivan, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, dupa sedinta CExN, ca fiul fostului premier Adrian Nastase, Andrei Nastase, s-a inscris in organizatia PSD Sector 1, el aratand ca i-ar face o mare placere ca acesta sa vina la Congresul partidului impreuna cu tatal sau.

Intrebat daca Nastase va veni la Congres alaturi de fiul sau, Ponta a raspuns: "Mi-ar face mare placere. Andrei este membru la Sectorul 1, daca nu ma insel si, repet, in ultima perioada - i-am spus-o si lui - s-a maturizat extraordinar de mult si imi place foarte mult de el".

Ponta a spus ca stie de inscrierea lui Andrei Nastase in organizatia PSD Sector 1, de la presedintele acesteia, Catalin Ivan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.