Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la conferinta de alegeri a social-democratilor din Capitala, ca PSD este un partid puternic in conditiile in care el si Marian Vanghelie, fostul lider al filialei, au reusit sa ramana si sa traiasca in acelasi formatiune politica.

"Daca Marian Vanghelie si cu mine, cainele si pisica, pot sa traiasca in acelasi partid, inseamna ca suntem un partid puternic. (...) Marian m-a intrebat: «Daca vrei, plec din partid, sa nu zici ca din cauza mea...». I-am spus: «Nu, stai aici, sa castigam alegerile, sa demonstram ca putem sa castigam impreuna, nu sa pierdem separat»", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Liderul PSD a aratat ca, in opinia sa, deciziile pe care le-au luat el, ca presedinte al partidului, si Marian Vanghelie, au fost luate spre binele PSD.

Ponta l-a numit pe Vanghelie "ambasador" si l-a felicitat pentru faptul ca si-a pastrat mandatul de primar.

"Domnul ambasador Vanghelie isi aduce aminte ca ultima data cand am fost la o conferinta a PSD Bucuresti a fost in 2003, cand inca exista teatrul de opereta", a subliniat Ponta, aratand ca ii va lasa pe "ambasadorii" Hrebenciuc si Vanghelie sa reprezinte PSD.

"O sa-i las pe ambasadorii Hrebenciuc si Vanghelie sa reprezinte interesele PSD in toate partidele din aceasta tara. Va rog sa transmiteti mesajul meu in acest sens si cine nu-si pazeste parlamentarii, n-o sa-i pazesc eu", a spus Ponta, referindu-se la parlamentarii PP-DD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.