Premierul Victor Ponta va reevalua, pana saptamana viitoare, situatia in privinta Romgaz, declara prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, potrivit caruia primul-ministru poate "rezolva" problema "foarte simplu, spunandu-si punctul de vedere".

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, ce parere are despre situatia creata la Medias, referitoare la sediile celor doua companii din industria de gaz.

Eu nu sunt de acord cu infiintarea de centre secundare, comerciale sau oricum s-ar numi, ale Romgaz si Transgaz in Bucuresti. Dupa parerea mea, cele doua societati care sunt in Medias trebuie sa ramana in Medias. Infiintarea de sedii secundare, comerciale sau oricum s-ar numi, in Bucuresti reprezinta, in realitate, doar inceputul mutarii acestor doua companii in Bucuresti, lucru pe care nu il agreez. Aceasta pozitie este impartasita de conducerea PNL. Pot sa va spun ca nu suntem de acord cu infiintarea de sedii si mutarea celor doua companii la Bucuresti. Am discutat aceasta chestiune in sedinta de conducere USL, am prezentat argumentele si am ramas in stand-by. Primul-ministru a promis ca va reevalua situatia pana saptamana viitoare”, a raspuns Iohannis, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat cum poate rezolva premierul situatia, Iohannis a raspuns: "foarte simplu”.

“Spunandu-si punctul de vedere. De asta este premierul Romaniei. Un premier nu trebuie sa scrie lucrari de control pentru toate chestiunile. E suficient sa spuna ce doreste si acel lucru se va intampla”, a afirmat Iohannis.

Un ziarist i-a spus edilului ca Transgaz mai are in Bucuresti trei sedii, insa Iohannis a raspuns ca "in cazul Romgaz, miza este mai mare”.

"A fost vorba concret de Romgaz acum, dar este evident ca lucrul se aplica proportional si Transgazului. Daca la Transgaz au existat intr-adevar astfel de miscari care au ramas destul de mici, in cazul Romgazului miza este mult mai mare. E clar ca se doreste mutarea sediului central in Bucuresti. Si noi nu suntem de acord cu acest lucru”, a spus prim-vicepresedintele liberal.

Citeste si:
Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București
Un nou magazin Victoria’s...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.