Radu Mazare a fost reales, luni seara, in functia de presedinte al organizatiei judetene PSD Constanta, el fiind singurul candidat si fiind votat in unanimitate de catre delegatii prezenti.

La inceputul discursului sau, el a precizat ca vrea sa aiba un discurs mai serios si ca nu intentioneaza sa mai faca spectacol.

"Spectacol am facut saptamana trecuta la concert la Loredana", a spus Mazare, potrivit MEDIAFAX.

El i-a avertizat pe directorii numiti in functie dupa alegeri sa nu trateze de sus primari sau jurnalisti, sa nu mai raspunda la telefoane sau la solicitarile edililor pentru ca nu va tolera pe niciunul care nu isi va face treaba.

"Vreau sa le spun celor care au fost numiti in functii dupa alegeri, pe ici, pe colo, pe la inspectorate, sa nu dea necuratul sa va ingamfati, sa nu mai raspundeti la telefon sa va sune nu stiu ce primar care e mai mic, nu e asa ca mine, nu are anvergura... si sa il tineti pe la usi sa va astepte, sa nu mai bagati in seama oamenii si ziaristii. E unul pe care l-am numit director acum si care a tratat urat ziaristii. Aveti nevoie de ziaristi, aveti nevoie sa comunice cu oamenii si vreau ca voi sa vorbiti cu oamenii ca atunci cand erati in opozitie si fara functii. Pentru ca distractia e distractie, cum crede fiecare de cuviinta, si treaba e treaba. Si nu o sa tolerez niciunul care nu isi face treaba", a afirmat Radu Mazare.

El a mentionat ca poate avea mai putine pretentii de la cei alesi, dar in cazul acestora decontul are loc la finalul mandatului.

"Pot sa am mai putine pretentii de la alesi pe timpul mandatului, dar daca dupa patru ani de zile am facut sondaj acolo si am vazut ca nu stai bine, nici nu te mai sustin ca sa candidezi. Pe alesi ii judeca oamenii pe ceilalti care sunt numiti ii judecam noi ca asa e structura societatii", a mai spus Radu Mazare.

El a fost reales in functia de presedinte al PSD Constanta, fiind votat in unanimitate de cei prezenti.

Cu acest prilej, a fost reconfirmat in functie si prim-vicepresedintele organizatiei, Nicusor Constantinescu, acesta primind sprijinul organizatiei pentru a candida pentru un post de vicepresedinte la nivel national la alegerile de la sfarsitul saptamanii viitoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.