Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, intrebat despre faptul ca Traian Basescu a spus ca dezavueaza declaratiile "dragute" ale liderilor PDL la adresa sa si ca nu regreta despartirea de PDL, ca seful statului "are dreptul sa se pronunte".

"Domnia sa are dreptul sa se pronunte, s-a pronuntat, nu am ce sa adaug in plus", a precizat Blaga dupa ce a fost intrebat de ziaristi cum comenteaza cele mai recente declaratii ale lui Traian Basescu privind PDL, transmite MEDIAFAX.

Biroul Permanent National al PDL s-a reunit luni in prima sedinta dupa alegerea noii conduceri a partidului.

Democrat-liberalii si-au ales, sambata, cei 16 vicepresedinti ai partidului, printre acestia aflandu-se Raluca Turcan, Roberta Anastase, Radu F. Alexandru, Ioan Oltean, Cezar Preda, Sulfina Barbu, Alexandru Nazare, Alin Tise.

Majoritatea candidatilor care au sustinut motiunea Elenei Udrea in 23 martie, nu au obtinut voturi suficiente pentru a fi alesi vicepresedinti.

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, duminica, la un restaurant din Capitala, cu initiatori ai fundatiei "Miscarea Populara".

El a declarat, la final, ca fundatia ar putea fi un partener care sa il sprijine, dar el nu mai are nevoie de partide in momentul de fata.

"Chiar dezavuez mesajele dragute transmise de Videanu, de Anca Boagiu si de Vass, ieri, de la Conventie (sambata, la CNC al PDL, unde au fost alesi liderii PDL). Parteneriatul meu cu ei s-a incheiat, iar ce am vazut ieri la Colegiul PDL-ului mi-a confirmat ca am facut foarte bine ca am incheiat aceasta colaborare. Ei sa-si vada de politica lor, aici discutam despre o fundatie care vrea sa antreneze alte categorii de oameni decat pe cei care sunt in actualele partide", a declarat presedintele dupa intalnire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.