Presedintele PDL Vasile Blaga le-a cerut, sambata, democrat-liberalilor reuniti in CNC sa aleaga in conducerea partidului oameni "suta la suta PDL", precizand ca formatiunea va trebui sa fie "un PDL unit".

"Va rog sa alegeti oameni suta la suta PDL, nu partial PDL, oameni care sa nu considere functia in BPN doar ca un trofeu al lor", a spus presedintele PDL, citat de MEDIAFAX.

Blaga a spus ca noua echipa de conducere a partidului va trebui sa fie "creierul, dar si vocea" PDL, care sa-i reprezinte pe democrat-liberali, apreciind ca pentru acest lucru PDL va trebui sa fie unit si statutul partidului sa fie respectat.

"Va trebui sa facem opozitie constanta actuualei puteri. Sunt pentru un partid unit, pentru un partid in care sa dezvoltam democratia interna. Nimeni nu are dreptul, nici macar presedintele partidului, sa se considere mai important decat partidul. Nimeni nu poate fi si in partid si in afara partidului", a adaugat presedintele PDL.

Deputatul PDL Teodor Paleologu a anuntat ca isi retrage candidatura de la functia de prim-vicepresedinte pe domeniul politici publice, el solicitandu-le delegatilor sa il voteze pentru aceasta functie pe contracandidatul sau, Dorin Florea.

Liviu Negoita, candidat la functia de prim-vicepresedinte al PDL a declarat, sambata, ca a luat aceasta decizie pentru ca nu vrea sa stea pasiv, dupa ca a vazut ca in ultima vreme prea multi "dau cu pietre" in PDL.

"Candidez pentru ca tin la acest partid si pentru ca imi iubesc tara.Am vazut in ultima perioada ca, in casa in care si eu am crescut, prea multi dau cu pietre si eu nu pot sa stau pasiv”, a spus Negoita.

Vicepresedintele PDL Anca Boagiu a declarat ca, in opinia sa, "competitia «cine este mai PDL-ist decat cine» in partid trebuie sa inceteze" si a precizat ca adversarul PDL este in afara partidului si se numeste USL.

"Competitia «cine este mai PDL-ist decat cine» in acest partid trebuie sa inceteze!Adversarul este in afara PDL si se numeste USL!", le-a spus Anca Boagiu democrat-liberalilor reuniti pentru a alege noul BPN al PDL.

Citeste si:
Alegeri cu scandal la PNL Sector 2; Saftoiu: Un spectacol dizgratios
Alegeri cu scandal la PNL...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.