Consiliul National de Coordonare al PDL se va reuni, sambata, la Palatul Parlamentului, pentru a alege noii prim-vicepresedinti, vicepresedinti, secretarul general si secretarii executivi ai partidului, dupa ce, luna trecuta, Vasile Blaga a fost ales presedinte al PDL.

La reuniune participa 619 delegati, care ii vor vota pe cei care vor ocupa peste 50 de functii de conducere in partid, pentru care s-au inscris mai mult de 120 de candidati.

Potrivit MEDIAFAX, vor fi mai multe etape de vot, in prima etapa fiind alesi cei 4 prim-vicepresedinti ai partidului si secretarul general, in a doua vicepresedintii, iar in ultima etapa vor fi votati secretarii executivi si membrii comisiilor de integritate, litigii si statut si, respectiv, de revizie si control.

Pentru toate functiile s-au inscris atat cei care au sustinut, la Conventia Nationala din 23 martie, motiunea lui Vasile Blaga, cat si cei care au sustinut motiunea Elenei Udrea.

Udrea nu si-a inscris candidatura pentru nicio functie, in schimb sustinatorii ei au venit in ultima zi de depunere a candidaturilor si au ales sa candideze la functiile din conducerea partidului.

Citeste si: Care sunt candidatii pentru functiile de prim-vicepresedinti al PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.