Secretarul general al PDL Gheorghe Flutur a declarat ca joi si-a inscris candidatura pentru aceeasi functie, el spunand ca una dintre prioritati este ca PDL sa faca o opozitie "puternica, agresiva si fara compromisuri".

"Imi exprim speranta ca noua echipa va avea oameni politici de forta, profesionisti pe domenii", a spus liderul PDL, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca partidul va trebui sa actioneze in perioada urmatoare pe doua directii principale: de opozitie puternica la USL si de consolidare prin reconstructia filialelor.

"Avem doua directii urgente. O opozitie puternica la USL, agresiva, continua si fara compromisuri si consolidarea partidului prin reconstructia filialelor", a spus Flutur.

El a adaugat ca mandatul secretarului general al partidului este extrem de important in special in ceea ce priveste reconstructia si consolidarea.

"Eu sunt un om de echipa. Fac echipa cu Vasile Blaga si cu ceilalti colegi din PDL si sunt convins ca in perioada urmatoare obiectivele noastre vor prinde contur", a mai spus Gheorghe Flutur.

Colegiul Director National al PDL a convocat pentru sambata, 6 aprilie, la Palatul Parlamentului, Consiliul National de Coordonare in care va fi aleasa noua conducere a partidului.

La CNC vor fi alesi prim-vicepresedintii, vicepresedintii, secretarul general, secretarii executivi ai partidului, membrii Comisiei de integritare, litigii si statut si cei ai Comisiei de revizie si control.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.