Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, joi, ca isi mentine decizia de a nu candida pentru vreo functie in partid, dar ca toti cei care i-au sustinut motiunea vor candida, sambata, la CNC al PDL pentru functii de prim-vicepresedinte, vicepresedinte si secretar executiv.

"Am decis ca toti cei care au sustinut motiunea mea sa candideze, sambata, la CNC pentru functii de conducere in partid, cu exceptia mea. Fac ce am promis si anume raman simplu membru de partid. Nu candidez la CNC, insa, avand in vedere ca motiunea pe care am sustinut-o pentru presedintia PDL a obtinut la Conventie jumatate din voturi, am luat decizia la nivelul grupului celor care m-au sustinut ca toti cei care doresc sa candideze dintre sustinatori sa fie sprijiniti de noi, sambata, la CNC", a spus Elena Udrea, pentru MEDIAFAX.

Ea a precizat, in acest sens, ca pentru functiile de prim-vicepresedinte vor candida, dintre sustinatorii ei, Teodor Paleologu si Ion Ariton, iar pentru vicepresedinte- Florin Popescu, Roberta Anastase, Lucian Bode si Vasile Gherasim.

Pentru functia de scretar executiv vor candida George Scripcaru, Mircea Man, Cristian Petrescu si Adrian Trif.

Potrivit Elenei Udrea, la CNC vor candida pentru functii de conducere in PDL si parlamentarii Mihaela Stoica, Florin Secara, Catalin Teodorescu, Eusebiu Pistru, Daniel Geanta, Eugen Tomac, Florin Gheorghe, Tinel Gheorghe.

Elena Udrea a mai spus ca a decis, impreuna cu sustinatorii sai, sa-i sprijine la CNC si pe democrat-liberalii care nu au fost sustinatori ai motiunii sale, dar care au performat pe anumite functii.

"Am mai decis sa sustinem si colegi care credem ca vor performa pe anumite functii chiar daca nu sunt semnatari ai motiunii mele", a adaugat Udrea, fara a da nume in acest sens.

Udrea crede ca este important ca viitoarea conducere a partidului sa fie "una puternica" si sa cuprinda reprezentanti ai tuturor celor trei motiuni prezentate la Conventia PDL.

"Conducerea partidului este important sa fie una puternica si as vrea ca din conducerea partidului sa faca parte reprezentantii tuturor motiunilor", a adaugat Elena Udrea.

Citeste si:
Elena Udrea, mesaj din pușcărie înainte de campania electorală
Elena Udrea, mesaj din...

Citeste si: Care sunt candidatii pentru functiile de prim-vicepresedinti al PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.