Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat ca Vasile Blaga da in continuare "semnale de confruntare" cu adversarii din cursa pentru sefia partidului, Elena Udrea si Monica Macovei.

Intrebat daca Vasile Blaga are resurse pentru a creste partidul, Cristian Preda a raspuns: "Primele gesturi nu merg in aceasta directie. A dat mai degraba semnale de confruntare: fata de Traian Basescu si fata de tabara Udrea, dar nu i-a iertat nici pe reformisti, in special pe Monica Macovei, care este, chipurile, in mare intarziere... cu plata cotizatiei", a afirmat europarlamentarul, pentru romanialibera.ro.

De asemenea, Preda spune ca, daca Blaga va "continua razboiul" cu celelalte tabere, va avea soarta politica a lui Andrei Marga, "groparul PNTCD".

"Cred ca, daca Blaga va continua razboiul cu celelalte tabere, va avea soarta politica a lui Andrei Marga, groparul PNTCD, care acum 10 ani si-a dat demisia din PNTCD prin fax de la Cluj. N-ar fi bine ca Blaga sa o ia pe un asemenea drum. Daca el continua lupta cu noi si cu Udrea, pentru a-si consolida pozitia fragila capatata in alegeri, PDL va avea de pierdut", a mai adaugat europarlamentarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.