Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Cotroceni, cu 30 minute inainte de inceperea sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu.

CSAT s-a reunit la ora 15.00, avand pe agenda teme precum stadiul aderarii Romaniei la Schengen si metodologia de comunicare si actiune pentru institutiile responsabile in gestionarea situatiilor de atacuri teroriste in care sunt implicati cetateni romani.

Miercuri dimineata, Laura Kovesi a fost propusa pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie, iar Tiberiu Nitu a fost propus ca procuror general al parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Propunerile au fost avansate miercuri dimineata de catre premierul Victor Ponta, in calitate de ministru interimar al Justitiei, printr-o scrisoare adresata Consiliului Superior al Magistraturii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.