Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca decizia premierului Victor Ponta de a o propune la Laura Codruta Kovesi la sefia DNA reprezinta o tradare a cetatenilor care au votat USL, el aratand ca PSD ar trebui sa ia in calcul sa-l schimbe pe Ponta din functia de prim-ministru.

"Decizia premierului Ponta reprezinta o tradare de neacceptat fata de toti cetatenii romani care au votat la referendum pentru demiterea lui Traian Basescu si care au votat USL la alegerile parlamentare. Propunerea omului lui Traian Basescu, Codruta Kovesi, care a fost mana dreapta in tot sistemul ticalosit pe care l-a pus in miscare Traian Basescu, pentru mine este un act inacceptabil care ma determina ca incepand de astazi sa pun semn de egalitate intre Victor Ponta si Traian Basescu", a spus Ludovic Orban, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca PSD trebuie sa ia in calcul sa-l schimbe pe Ponta din functia de premier, pentru ca altfel apare riscul ca PNL sa nu mai accepte atitudinile si actiunile acestuia.

"Cred ca PSD ar trebui sa se gandeasca la schimbarea persoanei care detine pozitia de premier, pentru ca altfel apare riscul ca PNL sa nu mai poata sa accepte toate atitudinele si actiunile premierului Ponta, care se transforma parca intr-o marioneta de sforile careia trage nimeni altul decat Traian Basescu", a spus Orban.

Laura Kovesi a fost propusa pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie, iar Tiberiu Nitu a fost propus ca procuror general al parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.