Liberalii se vor reuni in sedinta, miercuri dupa-amiaza, si vor lua in discutie propunerea premierului Victor Ponta privind desemnarea Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al DNA, a declarat pentru MEDIAFAX liderul senatorilor PNL Puiu Hasotti.

"Astazi la ora 17.00 va fi o sedinta a PNL si partidul se va exprima in acest sens", a declarat Puiu Hasotti, intrebat despre propunerea privind desemnarea lui Kovesi la sefia DNA.

Laura Kovesi a fost propusa pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie, iar Tiberiu Nitu a fost propus ca procuror general al parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Propunerile au fost avansate miercuri dimineata de catre premierul Victor Ponta, in calitate de ministru interimar al Justitiei, printr-o scrisoare adresata Consiliului Superior al Magistraturii.

Citeste si: Laura Kovesi, propusa de Ponta pentru sefia DNA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.