Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a intrerupt, luni, intrevederea cu premierul Victor Ponta pentru a face o declaratie de presa, el spunandu-le jurnalistilor ca a luat act de faptul ca acestia transmit stiri "naprasnice" despre ruperea USL.

"Afland, luand act de faptul ca din nou transmiteti stiri naprasnice despre ruperea USL, despre tensiuni ingrozitoare pe care se vede ca nu le mai suportati, am iesit sa va spun ca sunt inauntru cu premierul, cu domnul Parvulescu, cu domnul Zgonea si discutam foarte linistiti despre lucrarile forumului constitutional, despre calendar, despre modalitatea in care putem sa ajutam aceasta dezbatere publica pe subiectul Constitutiei care se va prelungi pana undeva la jumatatea lunii mai", le-a spus Antonescu jurnalistilor care asteptau la usa biroului sau de la Senat.

Liderul PNL a aratat ca tema intrevederii cu Ponta nu e legata de politica sau de USL.

"Nu sunt in discutie teme politice de felul relatiilor din USL, nu se discuta despre procurori, nu se discuta si nu se rupe nimic. Aceasta intalnire era programata impreuna cu premierul si cu domnul Parvulescu de acum o saptamana si o desfasuram in modul cel mai linistit", a adaugat Antonescu, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.