Ponta: Avem bani pentru salarii, pensii si FMI, dar poate taiem la CJ Caras, unde oamenii vor la TV.

Premierul Victor Ponta l-a contrazis pe presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PNL) si a afirmat ca Guvernul dispune de bani atat pentru salarii si pensii, cat si pentru FMI, adaugand insa ca poate banii de salarii vor fi taiati chiar la acest consiliu judetean, unde "oamenii vor la TV".

Premierul a apreciat ca mesaje de acest gen, privind lipsa banilor in buget, "pe care la un moment dat le mai dadea si presedintele Basescu", sunt mesaje iresponsabile, relateaza MEDIAFAX.

"Primul-ministru, ministrul de Finante, ministrul Bugetului, guvernatorul Bancii Nationale, FMI, Banca Mondiala nu reprezentam nimic in fata presei daca iese un domn, dimineata, seara, nu stiu pe unde pe la Resita, si isi da cu parerea. Avem banii de pensii, avem banii de salarii, poate nu o sa-i mai avem la Consiliul Judetean Caras, poate ii taiem de acolo, ca vad ca ii dam degeaba acolo, ca oamenii, sau cel putin sefii, vor sa fie la televizor", a spus Ponta in sedinta de guvern.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.