Presedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat, luni, ca nu a chemat-o pe Elena Udrea la negocieri dupa Conventia de sambata, ci doar la discutii, el explicand ca este doar presedintele partidului, nu proprietarul acestuia si, in consecinta, nu are nici functii si nici altceva de negociat in partid.

Liderul PDL a mentionat ca dupa ce a facut o prima astfel de propunere de intalnire chiar in finalul Conventiei, a sunat-o, luni, pe deputatul Elena Udrea in prezenta a cel putin 20 de colegi de partid, pentru ca i s-a parut "absolut normal" sa discute cu aceasta, relateaza MEDIAFAX.

"De altfel, domnul Boc m-a invitat la o ora dupa ce s-au anuntat rezultatele votului de la Conventia din 2011 si am participat la discutie", a subliniat senatorul.

Referitor la unele informatii privind existenta unor negocieri, Vasile Blaga a spus ca nu are ce sa negocieze.

"Pana la urma ce sa negociem. Este si o deosebire intre mine si domnia sa fundamental, pe care de fapt am spus-o in conventie. Eu sunt doar presedintele partidului atata timp cat vor colegii, nu sunt proprietarul lui. Drept urmare, nu am ce sa negociez, nici functii, nici altceva in partid. Imi doresc doar ca la CNC, probabil din 6 aprilie, vom decide asta poimaine, sa avem o echipa puternica care sa aiba ca obiectiv unic batalia cu un USL unit. Mi-l doresc unit pana in 2016 ca sa poata sa fie infrant de catre PDL", a spus el.

"In rest nu am chemat-o la alt fel de negocieri, nu am ce sa negociez", a subliniat parlamentarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.