Partidul PDL a avut parte de un weekend zbuciumat, iar viitorul arata la fel de "bine".

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat duminica seara ca este dreptul legitim al PNL de a reface unitatea dreptei absorbind PDL-ul, spunand ca existenta unei forte de centru-dreapta puternice este benefica pentru Romania.

''Eu cred ca este dreptul legitim al PNL, practic, de a reface unitatea dreptei absorbind PDL-ul dlui Blaga si cred ca in 2016, daca Romania va avea o forta politica puternica de centru-stanga, cum este PSD, si o forta politica de centru-dreapta cum e PNL, inclusiv cu PDL-ul dlui Blaga, poate in ALDE sau poate in PPE, lucrul asta nu poate fi decat benefic pe termen mediu si lung pentru Romania'', a afirmat Ponta, citat de evz.ro.

Crin Antonescu nu putea decat sa fie de acord cu colegaul sau de la USL. Liderul PNL a declarat, luni, ca afirmatiile lui Victor Ponta cu privire la absorbtia PDL de catre PNL, dupa alegerea in fruntea formatiunii a lui Vasile Blaga, sunt oneste, fiind o viziune pe care o impartaseste, insa acum liberalii sunt preocupati de absorbtia fondurilor UE.

"Noi avem cu totul alte probleme pe agenda, probleme care tin de guvernare, de revizuirea Constitutiei, probleme care tin de regionalizare, avem chiar foarte multe alte lucruri, iar singura absorbtie care ne preocupa este absorbtia de fonduri europene".

Potrivti Mediafax, Antonescu s-a referit si la declaratiile lui Ponta privind "dreptul legitim" al PNL de a absorbi PDL pana in 2016: "Sigur, ati vazut declaratiile domniei sale, ii multumesc, sunt niste declaratii cat se poate de oneste si corecte. Viziunea o impartasesc, am spus-o de foarte, foarte multa vreme", relateaza rtv.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.