Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, dupa sedinta USL, ca niciunul dintre partidele Uniunii nu si-a "asumat" sa propuna tema suspendarii din functie a presedintelui Traian Basescu, ca urmare a iesirii publice legate de Conventia PDL, motiv pentru care "subiectul nu exista".

"Niciunul din partidele componente ale USL nu a introdus, nu a propus, nu a cerut introducerea pe agenda de azi a USL a temei unei eventuale declansari a procedurii de suspendare a presedintelui. Declaratiile care s-au facut in acest sens sunt declaratii politice ale unor colegi de-ai nostri, niciun partid nu si-a asumat o astfel de propunere si, ca atare, subiectul pentru noi nu exista", a afirmat Antonescu, citat de MEDIAFAX.

De asemenea, liderul PNL a catalogat iesirea publica a presedintelui Traian Basescu, legata de Conventia PDL, drept una "si comica si tragica" si a precizat ca nu poate fi declansat un demers foarte serios cum este cel al suspendarii din functie a sefului statului "in raport cu o situatie foarte ridicola".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.