Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata seara, intrebat despre faptul ca Traian Basescu a spus adio partidului, ca el respecta decizia presedintelui, dar nu crede ca vreodata in istorie partidul a fost o piatra de moara pentru Traian Basescu, relateaza MEDIAFAX.

"Eu respect ca de fiecare data decizia domnului presedinte, dar, pe de alta parte, trebuie sa remarc ca nu stiu sa piarda. Domnia sa si-a incheiat declaratia spunand ca nu va mai fi o povara pentru noi, dupa cum nici noi nu vom mai fi o povara pentru domnia sa. Nu inteleg cand am fost o povara pentru domnia sa, ca si la referendumul din 2007 am fost alaturi de domnia sa si la alegerile din 2009 si asta vara la 40-45 de grade am fost langa statul de drept si langa domnia sa", a spus Blaga, intrebat in legatura cu declaratia lui Traian Basescu.

Blaga a adaugat ca lucrurile sunt clare si batalia PDL este cu USL.

Intrebat din nou de ziaristi in legatura cu afirmatiile lui Traian Basescu, Blaga a spus ca lucrurile sunt clare, ca Traian Basescu a spus "adio" partidului si a spus ca nu doreste ca partidul sa fie pentru el o piatra de moara.

"Nu cred ca vreodata in istoria noastra am fost o piatra de moara pentru domnia sa", a adaugat Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.