Deputatul independent George Becali a declarat, marti, referitor la eliberarea lui Adrian Nastase, ca sentimenul cel mai urat pe care il traieste un om este cand se afla intre gratii, iar cel mai placut este sentimentul libertatii.

"Eu va pot spune sentimentul pe care il traieste un om cand este acolo intre gratii este cel mai urat sentiment, pentru ca e vorba de libertate, pentru ca esti acolo inchis intr-o incapere la care tu cheia de interior nu o ai", a spus Becali, intrebat sa comenteze eliberarea lui Adrian Nastase din inchisoare, transmite MEDIAFAX.

El a spus ca cel mai placut sentiment este cel al libertatii pe care omul vrea sa-l traiasca din plin.

Intrebat in legatura cu parcursul politic a lui Adrian Nastase, Becali a spus ca fostului premier i s-a luat, printr-o hotarare, dreptul de a alege si a fi ales, posibil pentru 4-8 ani si numai dupa adoptarea unei legi de amnistiere acesta poate sa recapete aceste drepturi in urmatorii 3 ani.

"Domnia sa (Adrian Nastase-n.r.) are, printr-o hotarare, i s-a luat dreptul de a alege si de a fi ales, nu stiu cati ani, 4-8 ani. Numai daca noi vom promova aici o lege de amnistie, daca dam o lege de amnistiere, se sterge si pedeapsa complementara de a alege si de a fi ales si atunci ca, binenteles, ca si domnul Nastase...Mi se pare ca exista o lege de asta, initiata de 6-7 luni, pe la Senat, stagneaza. E posibil sa promovam in urmatorii 1-2-3 ani o lege de asta si probabil ca se va da si domnul Nastase sa poata fi ales si sa aleaga peste 3 ani", a explicat Becali, adaugand ca este gata sa promoveze el o lege pentru fostul presedinte al PSD.

Nastase a fost eliberat din Penitenciarul Jilava dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins, luni, recursul Directiei Nationale Anticoruptie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.